Services > Digital Services

Onze digitale diensten en applicaties helpen u met het ondersteunen van uw marketing- activiteiten en campagnes.

Online platforms

Met onze digitale content creëeren wij op maat gemaakte muziekplatformen en landing pages voor wedstrijden die u kunt inschakelen om uw marketing activiteiten te ondersteunen. Onze oplossingen worden ontwikkeld met de laatste technologieën op vlak van streaming en downloads, en worden aangeleverd in responsive design. 

Mobile Apps

Muziek is voortaan overal dankzij de smartphone en de tablet. Met onze content als fundering bieden we allerlei mobiele applicaties aan, gaande van streamingplatformen tot innovatieve gaming apps.

Social Media

Zet muziek in op social. Onze developers realiseren Facebook apps voor uw campagnes. Wij engageren uw fans en volgers via sociale media oplossingen op onze events voor brands.

E-mail marketing

E-mail marketing blijft essentieel. Met onze muziek content realiseren wij campagnes voor wedstrijden, call-to-actions of om customer loyalty te vergroten. Ons team zorgt voor een complete oplossing in responsive design en een gedetailleerde rapportering. Tevens beschikken we over de nodige tools om uw e-mail database te vergroten.