Services > Marketing Support

Wij brengen uw merk en muziek dichter bij elkaar, en helpen u bij het behalen van uw marketingdoelstellingen.

Artist Endorsement

Een artiest maakt uw online en offline campagne uniek. Met behulp van onze expertise en internationaal netwerk begeleiden wij u bij het bepalen van de juiste artiest die bij uw merkidentiteit past. Samen kiezen we een gezicht voor uw campagne. 

Sales Promotions

Iedereen houdt van muziek. Het is het instrument bij uitstek voor promotionele acties en loyaliteitsprogramma’s. Universal Music & Brands creëert op maat gemaakte oplossingen in de look-and-feel van uw merk.

Music Synchronization

Een catchy soundtrack voor uw reclamecampagne? Wij zorgen ervoor dat een commercial staat. Ons team van specialisten heeft de knowhow om samen met u de muziek te selecteren die bij binnen uw campagne past. Wist u trouwens dat 1 op 2 tv-campagnes een soundtrack uit de catalogus van Universal Music bevat?

Product Placement

Universal Music produceert jaarlijks meer dan 300 videoclips wereldwijd voor zijn artiesten, gespreid over verschillende genres. Dankzij de komst van YouTube zijn deze populairder dan ooit geworden. Dit biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw product op unieke wijze in de kijker te zetten.